Poze cu dovleci fiorosi de halloween

Imaginile cu dovleci de Halloween nu contenesc sa ne uimeasca, atunci cand vine vorba despre tehnica si talent. De data aceasta, avem un dovleac sculptat special pentru o sarbatoare sinonima celei americane a tuturor spiritelor: este vorba despre Dia de los muertos (Ziua Mortilor), care se tine in Mexic pe 2 noiembrie. Pe atunci nu ajunsese la noi moda cu Halloweenul, era doar o practic tradiional pstrat din strmoi.

Originea mie imi este necunoscuta. Dac o s v ntrebai prinii sau mai bine bunicii, o s v confirme c i pe vremea cnd ei erau copii era acest ritual al bostanului.

Sper sa va placa aceste poze cu bostani de Halloween. Plansa de colorat dovleci de Halloween. Planse de colorat din categoria Halloween Opiniatimisoarei. ro, cel mai tare site de stiri din Timisoara si Timis, cu informatii de ultima ora, anchete, reportaje, foto si video. Poftiti la dovleci fiorosi de Halloween! Ultima fita la Timisoara: Pe data de 31 octombrie, cei ce vor sarbatori Halloweenul probabil isi vor dori si un avatar pentru messengerul lor.

Astfel, leam venit in intampinare propunandule cateva avatare frumoase de Halloween, dar in acelasi timp si infricosatoare. Gasiti mai jos avatare cu fete de dovleci, cu vrajitoare, pisici negre, fantome si dracusori, toate Fundaluri de ecran de Halloween gratis. Fundaluri Halloween pentru ecrane.

Descarc Fundaluri gratis n 3d pentru calculator i fundaluri pentru pc pentru ecranul Windows. Dovleci de Halloween. Desi o leguma inofensiva, la prima vedere, un dovleac are puterea de a speria, de a impodobi casa si de a crea acea atmosfera speciala de Halloween.

Vedet n fiecare toamn, dovleacul, ascunde o mulime de nutrieni i beneficii pentru organism. n tradiia mai multor popoare occidentale, dovleacul sculptat (reprezentnd lanterna lui Jack) a devenit simbolul srbtorii de Halloween. Americanii ns lau fcut celebru n acest rol.Phone: (409) 787-5456 x 3265

Email: [email protected]